fredag 6 juli 2012

Norrlandshälsning

Kan inte låta bli att skicka en hälsning från Norrlands skogar. Trött efter jobbet tänkte jag kasta mig framför tvn men som tur var tog jag mig i kragen och tänkte på alla gånger jag velat men inte kunnat dra ut och bouldra. Ingen ånger. Denna soliga och fina sommarkväll släpade jag min bleka överkropp upp för fina Til´we collapse. En av Umeås många fina problem. Personbästa gör det ju ännu roligare såklart.

Til we collapse from Uppsalastenar on Vimeo.

Skönt också att accesproblematiken inte är så framträdande här som söderut. Självklart finns problem men merparten av områderna är det nemas problemas. Kanske tack vara att det helt enkelt är färra människor på större yta, revliga norrlänningar och gott uppförande. Det gör att man kan satsa lite och fixa grillplatser. Skotta till landningar och "stockmattor" för att få jämt underlag vid populära boulders... får en ju att bli bortskämd. Bilderna och filmen är alla från Håkmark nån mil utanför stan.
Fin vägg i solen, rensad från sly och småträd.
Ses till hösten igen. /Emil

1 kommentar:

  1. Härligt jobbat Emil! Kul att det är fler som börjar komma igång med inlägg. Hör av dig när du är tillbaka så gör vi nå´n kul FA innan pöbeln kommer.

    SvaraRadera