torsdag 5 juli 2012

Castle Hill ligger inte i Uppsala

Jag vet inte riktigt när jag först fick upp ögonen för boulderingen nere på Nya Zeeland, men det var någon gång under Uppsala-tiden.. så där är kopplingen till Uppsala i alla fall. Och nu när jag fått den biten klar kan jag fortsätta med mitt första inlägg på den här bloggen, även om några av mina filmklipp redan hittat hit.

I vintras blev drömresan till Nya Zeeland äntligen av. 4 veckors bouldering och 3 veckors sightseeing hann jag med. Några veckor till i Castle Hill Basin hade inte suttit fel, men tyvärr har man inte oändligt lång semester och visst längtade jag hem litegrann också.

För att inte behöva dregla över en massa problem jag inte kunde göra när jag väl skulle åka ner så hade jag tänkt att jag som minst skulle klättra 7A när jag åkte ner men så blev det inte riktigt - 6C var toppregistreringen hemifrån. På väg hem hade jag två 7A i ticklistan! Graderna är säkert lite softare där nere (-;

Det blev inget filmbevis för vare sig The Unrepeatable eller Hoger Vanster, men det finns vittnen! Vittnen som jag förstås inte vet hur jag ska få tag i igen :-P Lite annat fastnade på film i alla fall och en del, utblandat med en massa fotografier och andra filmsnuttar, kan ni se här:

4 kommentarer:

 1. Snygg film Henke, mer sånt! Jag har gjort reklam för den på Facebook under gruppen Uppsala klättring. Är du sugen på Bizarroboulder är det bara att säga till. Det mesta i din smak är ogjort...

  SvaraRadera
 2. Snygg film Henke. Får en att vilja packa väskan och åka... Vad hade du för kamera?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Emil: inte snyggt att fråga vilken kamera, allt är fotografens förtjänst...

   Radera
 3. Kanske blir läge att komma upp en helg om ett par veckor! Jag skulle gärna spana in nya området.

  Har man med sig över 1000 fotografier hem så måste ju ett par ha blivit bra, annars e det illa :-P

  Kameran jag filmar med har du ju sett, Panasonic Lumix DMC-FT3. Det mesta andra e taget med en Canon 50D med ett Sigma(17-70/2,8-4)-objektiv.

  SvaraRadera