lördag 26 maj 2012

Sex nya + två projekt

Det rullar på. Rätt många nya idag, och två roliga projekt som nog går ner så småningom. Föraren innehåller inalles 29 problem så långt. Nu handlar det snart om att avsluta gamla projekt och välja några nya med omsorg innan området hamnar i offentlighetens ljus. Kanske blir det allmän guidning redan i höst. För en bisarrobouldrare som jag är det ett riktigt mecka, men jag tror nog att det finns mycket att hämta även för klättrare utan fetischism för jam, OW-sprickor och lårklättring. Alla sugiga sloperhanglar och avskyvärda areter till exempel. Släpper föraren som den ser ut nu: https://www.dropbox.com/sh/7dz65y21o75n794/ox2k6o30H5

4 kommentarer:

 1. Nu börjar det ju lika klättring istället för tortyr.. trevligt (-: Ser fram emot att få besöka området framöver någon gång!

  SvaraRadera
 2. Fast personligen tycker ju jag att klättring kan vara annat än att dra i en krimp eller dyna till en sloper. Exempelvis första problemet i filmen: aviga balansiga moves där problemet inte består i att orka hålla i...

  SvaraRadera
 3. Jag håller definitivt med, men plågsamma handjam och offwidthsprickor hör inte till favoriterna (-; Första problemet i filmen ser fint ut!

  SvaraRadera
 4. Mmm. Offwidth blir det mer av. En epic taktur i en flarig kaminliknande formation utan fotsteg och med bra men glesa fist och handjam... Mums.

  SvaraRadera