torsdag 19 april 2012

Thutan, 6a, på Pyramidblocket, Focksta. Jens premiär igår efter en lång och svår graviditet med tillhörande förlossning. Vi hoppas se dig mer i skogen framöver... I övrigt blev det ett par fina turer gjorda på Hygget för de som var med: Joaquim, Daniel, Björn, Jens och jag. 2005, 6b, gick ned relativt enkelt för de flesta. Joaquim fick nöja sig med ståstart, med det tycker jag är mer än väl godkänt för att vara första gången han bouldrar ute. Medley ss och Syddes arete får vi skicka en annan dag, pulvret i armen räckte inte riktigt till.

8 kommentarer:

 1. Uppsala stenar levererar, härligt att ni blev så många också. Ser fint ut Jens, synd att jag inte kunde hänga med. Har ingen graviditet att skylla på men min storslagna form kom av sig lite för nån månad sen då skolan gjorde sig påmind, jag går tydligen ett program där det inte är ok med fritidssysselsättningar... Nästa gång hoppas jag att jag kommer med. Har inte varit ute och gjort nått vettigt på sten eller klippa på länge nu och den planerade helgen i tunaberg verkar ju regna bort... Ja e inte bitter. ;)

  SvaraRadera
 2. Det handlar om att prioritera Emil. Hör av dig när du prioriterat rätt... Jag tyckte du mumlade något om trad förra året, nu är det dags att ta tag i det, tycker du inte?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Onsightade Evas spricka, hugo och Josefin i lördags. Trottsade regn och kyla... Vad sägs om det som prioritering ;)

   Radera
 3. Hur gick de på Syddes arete? Jag har lyckats lätta från backen på den...
  @Emil - Börjar väl snart bli Leguan-tider? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyckte vi var rätt nära på slutet. Har man bara fötterna med sig och mer pulver kvar så ska det nog gå. Björn, Daniel och jag slog alla mot dundercrimpen utan att nå riktigt fram. Med lite stick är början inte så svår.

   Radera
 4. Leguan is going down... Ser fram emot en vår av nya misslyckanden men den borde ju släppa till snart med allt vårt förspel tycker man ju ;)

  SvaraRadera
 5. Lite mer runouts på Ballnuts så är jag helnöjd. Jag traddar själv för lite. Det tar tid, men jvlars vad nöjd man blir när det väl blir av.

  SvaraRadera